Ik ben dol op dit boek! Het is het eerste boek dat ik heb geschreven. Wie had ooit kunnen denken dat de jongen die het slechtst kon spellen van de hele school uiteindelijk een boek zou schrijven? Eigenlijk is het een verzameling van recepten die ik op achterkanten van bierviltjes en bestelformulieren had gekrabbeld en bewaard in een vuilniszak die mijn vrouw tot twee keer toe bijna weggegooid had. Het is een wonder dat dit boek er is gekomen!

 

De salades en pasta’s zijn ware winnaars, maar het recept waar iedereen het nog steeds over heeft is mijn perfect gebraden kip, met de kruidenboter net onder de huid van de kip. Ik denk dat het grote succes van de recepten uit The Naked Chef is dat de ingrediënten volledig toegankelijk zijn. Het is het belangrijkste van mijn kookstijl, gemakkelijke en snelle recepten die iedereen kan maken. Happy cooking!


Paperback, 249 pagina’s, Nederlands, 2011
Prijs: 17,00 euro excl. btw
Bij een afname van 30 stuks